När arbetsdagen lider mot sitt slut vill huvudet och kroppen ha något annat än kontorsdamm. På japansk restaurang i Stockholm hittar man något alldeles extra.
Att bo i en storstad har både fördelar och nackdelar. Nackdelar är buller, understundom dålig luft, mycket trafik och högre priser än i övriga landet. Fördelar? Här finns verkligen allt man kan önska vad gäller nöjen och matkultur och det är nära till det mesta. Aldrig att man behöver nöja sig med enbart en pizzeria.
Det japanska köket är mest känt för sushi och inte utan anledning. Det är fantastisk mat med en hel del variation och mycket smak. Har man väl fastnat för detta tröttnar man aldrig. Däremot är det ganska dumt att inte ta ett steg längre och se vad den japanska matkulturen har att erbjuda utanför sushi-land. Varför missa allt annat?
Ta en after work på japansk restaurang i Stockholm
Vad är trevligare än att gå ut en kväll och äta på en japansk restaurang i Stockholm? Jo, naturligtvis är det ännu trevligare att inte gå ensam utan att ta med sig hela gänget med kollegor. Äntligen får man prata färdigt om allt intressant man aldrig hann dryfta under arbetsdagen samtidigt som man äter gott.
Det kan vara svårt att övertyga vissa att man faktiskt inte måste äta enbart mat från havet när man väljer japanskt. Här kan man ogenerat utnyttja grupptrycket på ett positivt sätt och faktiskt få med även de mest rabiata köttätarna på något lite annorlunda. En gång bara och de är garanterat frälsta.