Kategorier
Catering

Catering Solna – tips och råd 

Funderar du på att välja catering i Solna? Det är i grunden ett riktigt bra val, men det handlar också om ett alternativ som kräver viss undersökning. Problemet med catering och en beställning av den tjänsten är att många väljer det första bästa alternativet som dyker upp. Motsvarande skulle aldrig ske om det handlade om en fysisk restaurang och en middag ute på stan, eller hur? 

Väljer man catering i Solna på måfå så finns en stor risk att man blir besviken. Vi tänkte här nedan ge dig några tips och råd som säkerställer en tjänst som lever upp till dina förväntningar. Tips som ser ut som följer: 

  • Ta kontakt. Sätt upp en budget och ring sedan runt till olika företag inom catering. Gå igenom vad de erbjuder och försök att hitta en lösning som passar för er. Idag kan man se en helt annan flexibilitet i branschen och många företag sätter kunden i centrum på en helt annan nivå. Man är redo att möta de flesta förfrågningar och kan anpassa sig efter behov, krav och önskemål. Kommunikation blir A och O för detta! 
  • Referenser. Var även noga med att kontakta tidigare kunder. Ska du exempelvis välja catering för en större tillställning så måste du också se över hur tidigare kunder upplevt allt från mat till service och servering. Ett tips: se även till att du ges en chans att provsmaka menyn innan! 
  • Önskemål och krav. Har du exempelvis vegetarianer i sällskapet – eller personer med allergier så måste kosten anpassas för dessa. Ditt ansvar här är givetvis också stort. Ta reda på hur det förhåller sig och kommunicera fram en lösning vad gäller speciella menyer tillsammans med företaget inom catering i Solna! 
  • Extratjänster. Idag kan man se att företag inom catering erbjuder det lilla extra och att du kan ta hjälp med allt från servering vidare till att exempelvis hyra lokal samt ordna med ljudanläggningar. Allt för att skapa en minnesvärd och lyckas fest alltså. Behöver du extratjänster och tillägg? Säkerställ att företaget kan erbjuda detta!