Om oss

Vi må vara aningen enögda då det handlar om catering. Detta baserat på det faktum att vi själva är verksamma inom branschen och att vi idag driver flera olika företag i olika svenska städer. Men, faktum är emellertid följande: catering kan vara det bästa val du gör i samband med att du ska ordna en fest eller en tillställning – oavsett storlek.

Vi upplever att många privatpersoner tar i från tårna och att man gör det i onödan. Man vill skapa den perfekta festen och där allt från mat, dryck, servering och underhållning krokar i varandra och där alla gäster bara flyter med. Det innebär att man också tvingas ha sleven i väldigt många grytor. Även om man lyckas så kommer man att misslyckas.

Varför denna paradox? Jo, av den enkla anledningen att man genom detta glömmer bort sig själv. Man blir en värd snarare än en deltagare och man hinner inte njuta av festen man skapat, dansa och ta del av de intressanta konversationer som sker mellan de gäster man bjudit. Genom att välja catering så ger man sig själv chansen att bli en aktiv deltagare och kan njuta på samma villkor som alla andra. Därför gör catering skillnad – men det gäller även att hitta rätt företag för detta. Det ska vi hjälpa dig med på den här sidan. Vi ska ge tips om hur du ska tänka gällande catering och hur du ska undvika att anlita företag som inte når de krav du har rätt att ställa.

Utöver detta kommer vi även att ge tips om allt som rör fester och tillställningar. Hur ska man tänka gällande bordsplacering, vilken underhållning passar och hur gör man om det börjar regna vid utefesten? Vi ger dig svaren. Välkommen!